söndag, november 01, 2009

Färg färg färg

Den här helgen har vi varit så ovanliga att vi målat;) Eller vi och vi... mest Marcus, även om jag hjälpt till på ett hörn. Nu håller Marcus på och målar i Melvins rum, efter det så är iaf fall hela övervåningen grundmålad. Men då både väggar och lister ska grundmålas en gång och sedan målas två gånger så tar det lite tid. Dessutom målar vi listerna på plats vilket gör det lite mer tidskrävande. Planen är att övervåningen ska vara färdigmålad den här veckan. Det ska väl gå får vi hoppas...


Inflytt i huset blir det till 1 december! Då behöver vi iaf vara utflyttade ur det här huset, och det får styra. Förhoppningsvis är huset färdigt då:) Garderobsinredning och sådan annan fix får vi pyssla med när vi flyttat in, men huvudsaken är att man inte behöver kladda med färg och liknande.










Idag var vi och kikade i Micke och Maries nya hus som de precis flyttat in i! Det var härligt att se ett nytt hus som var färdigt! Eftersom man är så uppe i sitt eget byggande kommer man på sig själv med att studera detaljer :) Det ser jättefräscht ut! Grattis till inflytten och hoppas att ni kommer att trivas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar