onsdag, november 04, 2009

Trapp

Herre vad det har blåst idag! Melvin och jag trotsade vädret och var på promenad med Maria och Moa med haglet, (eller om det nu var snö) piskandes i ansiktet. Skönt var det när vi kom in iaf :)

Nu känns det som det händer lite igen på huset. Bland annat har skorstenen och trappan kommit på plats. Så nu är det fritt fram för att elda och lite enklare att ta sig upp på övervåningen. Till idag har man varit förpassad till en stege. Har inte varit så enkelt alla gånger.... varken när jag var höggravid eller med en liten baby i famnen. Dessutom är jag höjdrädd:)


Skorstenen på plats, skuggan till höger är Börje som sätter upp balkongen. Krysstaketet som ska sitta på balkongen gör vi själva, så det kommer upp senare.

Ovan ser vi halva trappan, kortet är taget från höften, men man ser ändå stilen på den. Det var några turer fram och tillbaka men vi är nöjda med resultatet. Valde 1.10 i bredd och det känns alldeles lagom.


Trappan kom i bitar så det var som ett enda stort pussel. på den här bilden har de ändå hunnit sätta ihop några steg. Nu när trappan är ute ur vardagsrumet så har de flytspacklat där. Grunden blev inte helt jämn vid gjutningen så vi har varit tvungna att flytspackla alla rum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar