lördag, september 12, 2009

Tankar kring allrummet

Idag var vi hos möbelhandlarn och kollade på soffor. Vi har kollat runt lite tidigare men här hittade vi direkt en modell som passade oss. Melvin somnade också när vi provsatt den, tror det är hans sätt att godkänna den :) Den är stor och härlig, men istället för kuvertkuddar som på bilden väljer vi nog vanliga ryggdynor. Jag vill ju kunna ha egna kuddar och piffa med...


Rambo från möbelhandlarn


Den här mattan har jag länge suktat efter och har äntligen fått en plats för den. Jag tror att den kommer att passa perfekt i allrummet. Den heter Rand och kommer från IKEAs Stockholmserie. Gjord i ull och finns i två mått. Vi skulle behöva den stora. 250x350 cm.

Jag hade föreställt mig ett svartbetsat soffbord med Marcus hittade ett vitt högblankt. Inte så dumt faktiskt. det bästa med det var att det fanns en passande mediamöbel. Varför är det annars så svårt att hitta snygg sådan?


Soffbord Zion från Möbelhandlarn
Till detta funderar jag på en svartmålad gungstol, eller varför inte en laminofåtölj?

3 kommentarer:

 1. Det blir nog fint i allrumet. Hur gick det med klädkammaren?
  /Vimsingen

  SvaraRadera
 2. Kommer bli så snyggt hos er!! Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Halloj!

  Kul att ni tror att det kan bli bra det där! Jo klädkammaren... var och prataded med snickaren idag och han visade var rören skulle gå. De var fler än vad jag trodde! Bara att inse att det blir trångt. Jag visar hur resultatet blir så småningom :)

  SvaraRadera