lördag, augusti 29, 2009

Datorhaveri

Hej alla bloggvänner! Min frånvaro beror på datorhaveri. Tyvärr fick datorn för sig att endast visa en vit skärm. Inte bra. Nu får jag låna Marcus dator, vilken inte heller mår så bra då ett barn spillt ut saft på den. Inget att rekommendera för tangenternas smidighet. Den funkar iaf!

Ja ni gott folk, vad hände den här veckan? Kakelnissen/plattsättaren skulle komma i måndags. Det gjorde han inte. Han är inte anträffbar på telefon heller så vi vet inget om när han tänker dyka upp... Apropå kakelsättare och dyka upp så fick vi höra av snickarna i veckan att det varit några här och mätt. Snickarna trodde att vi ringt några nya, men det visade sig att de bara måste gått in i fel hus:) Det är många som bygger här i Runnaby. När han som ska kakla hos oss dyker upp ska han börja med tvättstugan. Så här ska golvet se ut!




Snickarna har fortsatt invändigt med sådant som jag tycker de sysslat med nu i flera veckor, väggar och tak. Nu är ryggåstaket i allrumet inplastat och förberett för isolering. Jag tycker att de där grejjorna tar mycket lång tid. är väl så med sånt där pill. Taket är läktat nu iaf, så nästa vecka kommer taket på, äntligen. Luckor till vinden sitter på plats och hålet för tvättnedkastet är utsågat!

I tordags åkte de hem tidigt så den dagen, men med den dagen är vi uppe i 33 arbetsdagar.

Tack för era kommentarer, det är jätteroligt att läsa!

5 kommentarer:

  1. Det kommer att bli så otroligt fint!! Det är så roligt att se bilder...vill se mer!
    Hur har det gått med försäljningen av ert andra hus då? Det är dags för lite nya kort på Melvin också...eller kanske rent av ett familjekort =)
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  2. testar att skriva ett inlägg

    SvaraRadera
  3. Hej vännen! Vad roligt att jag hitta hit, det var Johanna som tipsade mig om att du oxå bloggar =) Vad kul att se att ni kommit så långt med huset! Det ser ju underbart fint ut! Hoppas allt är bra med hela familjen! Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Hej! Huset blir så fint så fint! Det är roligt att följa arbetet på bloggen. Varje dag efter lunch vet du.......!
    Kommer Melvin och du och hälsar på oss på jobbet någon dag?
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
  5. Hallå!! Har det blivit datorhaveri igen?! Det är långt mellan inläggen nu =)
    kram Agneta

    SvaraRadera