fredag, augusti 21, 2009

Framsida

Lite synd att byggställningen är så framträdande på fotot men bakom den så kan man skymta husets framsida. Entrén har ändrats rätt radikalt från sitt ursprungsutseende. Nu så har vi bestämt att bygga en balkong på framsidan istället för bara ett tak över dörren. Av den anledningen sitter det nu även en dörr på övervåningen. Från början hade vi tänkt att ha en dörr ut från sovrummet, mest för vädring, men det känns ju lite överdrivet nu, så dörren fick en ny plats. Det har varit lite pusslande av dörrar och fönster, men nu verkar allt ha fått sin rätta plats.

I måndags kom inte snickarna, det var något fel på bilen så de kom inte iväg. På tisdagen kom de, men endast två, de hade tappat de övriga två på vägen. Så den här veckan blev det endast tre arbetsdagar, med två snickare. Jag är inte helt säker på vad ded sysslat med den här veckan, men högen med gipsskivor har minskat, så jag antar att de fortsatt med väggar och golv. När de kommer igen på måndag blir det deras 30:nde arbetsdag på runnabyvillan. Nu tror de att det ska vara klart på 2 veckor. Låter bra det. Sedan tillkommer ju kök och målning och lite annat smått och gott.

Idag pratade Marcus med Dekorhus igen om trappen, som skulle ha varit beställd för flera veckor sedan. Det är den inte, men blir förhoppningsvis idag. Vi ringde och undrade lite om den för att vi inte fått någon feedback på hur den ser ut. Känns lite oroväckande att köpa en dyr trapp som kan se ut hursomhelst när den dyker upp...

2 kommentarer:

  1. Åhh...det är så fint! Om jag ser rätt så är det färdigmålat!? Har ni hunnit måla själva?

    SvaraRadera
  2. Väldigt fint i verkligheten med! Kram Anna

    SvaraRadera