onsdag, januari 27, 2010

Barnrummet

Nu trodde ni kanske att ni skulle få se hur det blev i arbetsrummet med garderoberna som vi satt in... Tyvärr har jag inte tagit några bilder än, det är fortfarande väldigt rörigt därinne. Eller i hela hallen egentligen. När min kära mor var över häromdagen undrade hon om vi var på väg att flytta igen... Så ser det faktiskt ut. Förhoppningsvis hinner vi lite i helgen. Kvällarna hinner man ju ingenting på längre. Vi är nöjda med garderoberna iaf, de verkar rymma mycket. Jag håller med Agneta om att det där med förvaring ska in redan när man planerar huset. Vi hade planerat in olika förvaring på ritningsstadiet, men sedan förvann de en efter en till förmån för andra saker som vi inte tänkt på. Dumt.


Tänkte att jag visar hur Melvins rum ser ut så här långt :) Så får ni se några bilder från huset. Det som fattas i hans rum är bland annat matta, korgar till hyllan och lite på väggarna.









Hoppas ni har det bra i snöyran!
Kram

1 kommentar:

  1. Ja, det är galet mycket saker som man behöver förråd till. Vänta bara när alla babysaker, babykläder m.m. också ska få plats i förrådet =)
    Det är jätte skoj att se kort från ert hem, det är jätte fint!!
    Kram Agneta

    SvaraRadera