måndag, oktober 05, 2009

Äntligen lite kakelbilder!

Godkväll alla tålmodiga! Änligen har jag tagit lite bilder från kaklingen. Problemet var att få till någotlunda bra bilder på dammiga plattor när blixt var tvunget att användas. Det såg bara smutsigt ut... Här kommer ett litet smakprov :)

Första bilden är från tvättstugan, jag tyckte det var lite roligt och annorlunda lagt klinker. Gregor plattsättaren säger "terrible terrible" Antagligen menar han inte mönstret utan att det är så många små plattor han måste sätta. Plattorna är 10x10 cm, så det blir en del.


Här är golvet i badrummet på nedervåningen precis nylagt! Idag var det fogat med svart fog, blev jättesnyggt. Tyvärr var det övertäckt, så inga bilder idag...



Väggen på badrummet nere. Jag gillar verkligen de här plattorna för deras rakt skurna kanter. Sov lite oroligt natten efter att de sattes upp då jag blev orolig att vi skulle ha valt mindre fog, men bestämde mig sedan för att det blev bra. De är satta med 3 mm fog.



Här kommer en lite sned bild.. Det är badrummet på övervåningen, den är fortfarande väldigt dammig då den inte är fogad och avtorkad. Hela badrummet, golv som vägg är satta med den här antracitgrå färgen. Duschutrymmet har dessa små 10x10 plattor (vilka vi har letat halvt ihjäl oss efter, de fanns i annonsbladet från Bauhaus, men fanns inte att hitta), och övriga rummet har 30x60 plattor.



Lilla fönstret i badrummet på övervåningen. Här ser plattorna lite mörkare ut än vad de är, men det beror säkert på motljuset. Utanför ser man byggställningen vilken blev nedplockad igår.. JIPPI!!! Bilder på huset utan ställning kommer i morgon :)


3 kommentarer:

  1. Ser så otroligt fint ut!! När är det dags för inflytt?? Har ni fått ert andra hus sålt än??
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  2. Vill så gärna hitta vårat kakel så jag inte går omkring o velar längre. Ni kommer få jätte snygga badrum, specielt erat med det rutiga golvet.

    SvaraRadera
  3. Gud så fint det blir!!! Snart dax att börja inreda ;) Har dom börjat med köket än??
    Söt bild på Melvin ute på kanten, så stark och duktig med lilla huvudet ;)
    Kram Jossa

    SvaraRadera