söndag, april 26, 2009

Insynsskydd

I fredags efter jobbet köpte vi 60 thujor som skulle bli vårt helgprojekt. Släpet var vad man kan kalla fullt på vägen hem. Bättre blev det inte av att vi råkade köpa en dörr på vägen till Blomsterlandet som fick ligga på botten under alla thujorna...
På lördagen vaknade vi halv åtta ivriga att få ner dem i marken. Marcus grävde och jag som så lägligt fått foglossning fick den ärofyllda uppgiften att plantera växten. Vi fick ett avbrott av Tyson med matte som kom och hade fantastiska vaniljbullar med sig. Det uppskattades!
Efter några meter insåg vi att vi satte thujorna närmre varandra än vad vi köpt antal till men vi var nöjda med resultatet och lät dem sitta, dock kom det att fattas några. Det var enkelt ordnat genom att hänga på låset på Blomsterlandet i förmiddags och köpa 16 stycken till.

Vi blev nöjd med resultatet. Nu är upplevelsen mycket större av att det är två tomter. Plantorna var så stora när vi köpte dem, redan 1m, så de kommer nog att växa till sig till ett rejält insynsskydd på bara ett par säsonger.

Och ja mamma, jag har vattnat ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar