onsdag, augusti 04, 2010

Garderobslycka

Jag är så lycklig, så lycklig som bara ordning och reda kan ge en! Vi har äntligen en klädkammare färdiginredd! Den har nu fått lite färg på sig och blivit pyntad med praktiska hyllsystem från Elfa. Vi gjorde dock snikvarianten och köpte hyllplanen på Bauhaus (årets regnigaste dag ). Måste säga att det var riktigt smidigt med deras bärskenor som man fäster upptill och sedan hänger resten att inredningen på.

Den här garederoben är den som hör till "barnrummen" men eftersom vår klädkammare inte är riktigt klar så tänker vi låna den en stund. Melvins kläder tar inte så mycket plats för tillfället...
Nu koncenterade vi oss på hyllplan för förvaring av allehanda saker och en klädstång. Vi tänkte att man kan köpa till och ändra eftersom behoven ändras.



Kram Sus
PS, nu har vi hängt in våra kläder och det blev väldigt tydligt att jag inte har så mycket... precis som jag anat hela tiden ;) DS

6 kommentarer:

  1. Så fint det blev!! Man brukar fylla en garderob ganska snabbt =)

    SvaraRadera
  2. Skönt att det var åt det hållet för då får man shoppa mer kläder. Men kan man ha för mycket kläder?

    SvaraRadera
  3. Hej Suss! Nu blev det plural på barnrummen... Borde du inte skrivit "garderoben som tillhör Melvins rum"... nåt du vill berätta?

    Kram från din väldigt uppmärksamma fd arbetskamrat U

    SvaraRadera
  4. :)
    För mycket kläder har jag aldrig hört någon prata om ;)
    Ulrika: Så tokigt det blev.... ingen bebbe på gång inte men huset är byggt för två stycken så småningom kanske ;)

    SvaraRadera
  5. Få se en bild efter nu då!! :))
    Kram

    SvaraRadera