söndag, juni 06, 2010

Vart tog gräset vägen?

Vill bara först säga vad underbart det är med denna sommarvärme! Igår var vi och grillade hos våra vänner som köpt hus för några månader sedan. De hade fått jättefint, och god mat bjöd de på! Jag skulle vilja äta grillat varje dag :)


Här känns det som att det inte händer så mycket. Det blev som vi befarade med gräsfröna, de verkar ha flutit bort under ovädret som var, så igår kastade vi ut nya frön. Det har kommit upp lite överallt av de gamla fröna, men det är mycket glest. Däremot grönskar det rikligt på ställen där det samlats vatten :)



Vi stod i valet och kvalet mellan att så eller rulla ut gräs. Fördelen med rullat hade ju varit att vi skulle kunnat bruka gräset tidigare, samt att det blir grönt på en gång. Nu i efterhand är jag rätt nöjd ändå med att vi sådde. Tomten är ju relativt stor och det tar tid att vattna över allting. En rullad gräsmatta hade vi nog aldrig klarat att förse den med det vatten som den behöver...

Njut av solen!

Kram

2 kommentarer:

  1. Anna Timmerbacken8 juni 2010 kl. 06:09

    Håller med om att värmen är HÄRLIG vill ha MEEER av den! Gräset ser ju riktigt fint ut i alla fall den där plätten :-) snart är nog hela mattan lika grön o fin.
    Jag är så imponerad att ni fått allt så snyggt hur hinner ni...ett barn tar ju också en del tid.
    Bra jobbat!
    Vi ses!

    SvaraRadera
  2. Åh vilken peppning Anna!
    Tack! :)
    Är lite nyfiken på hur er pool tar sig, kommer nog snart förbi :)

    SvaraRadera