torsdag, november 26, 2009

2 dagar till inlytt

Nu är det nedräkning...

Idag måste packningen i stort sett vara klar, för i morgon kommer Marcus mamma och hjälper oss att städa ur skåp och dyligt. Sedan smäller det på lördag. Tror att det kommer att gå bra. Det är många som kommer och hjälper till och få över grejjorna så det blir nog inte för tungt för någon. Det som vi är lite oroliga över är Marus garage... ni som känner honom vet ju hur det ser ut där... mycket saker är det :) Vår hyresgäst kommer att flytta in några möbler redan på söndagen, men garaget tror jag att vi har fått lite dispens med.
Jag skulle vilja få Melvins rum målat innan vi flyttar, så man slipper hålla på med färg sedan när möblerna är inne, men vi får se om det finns tid. Kvällarna som är kvar nu kommer nog att gå åt till städning.
Kameran sitter på laddning, annars hade ni fått se en bild på julkransen som jag gjorde igår på julpysselkvällen. Har inte tagit några nya bilder i huset heller, men det ser ut ungefär som sist! Istället får ni se vilken stor kille Melvin blivit!



Det är inte troligt att jag rapporterar något mer förrän flytten är avklarad, så ha det så gott så länge så hörs vi sen!

Kram kram

1 kommentar:

  1. Vad stor han har blivit!! Det är tråkigt att vi inte bor närmare varandra!! Ser fram emot fler kort!! Kram Agneta

    SvaraRadera