söndag, augusti 22, 2010

Uppdatering golv

Vi fick ett golv! Vardagsrumsgolvet togs ut och grunden flytspackades och sedan lades parketten på igen. Kändes lite skumt att komma hem till faktiskt, allt såg ut som när vi åkte fast golvet svajjade inte :)
Klinkersen är bytt i halllen också, så äntligen slipper man se en platta med hack i. Det är en platta som fortfarande är lite skadad men det orkar jag inte bry mig om. Det var ett gulligt lager damm över hela hallen när vi kom hem men annars var allt fint! Det här bidrar mycket till helhetsintrycket här hemma, det börjar faktiskt att kännas lite mer klart! Men som Marcus har hållt på den här sommaren... Det har byggts altan, ett tak över altanen, spabadet har byggt in, räcken till balkongerna har byggts och målats, huset har målats, garderoberna har slipats och målats, vi har sått gräs och planerat syrenhäck! Bland annat :)

Nu funderar Marcus som bäst hur vi ska bygga friggebod...
Kram Sus

3 kommentarer:

  1. Anna Timmerbacken22 augusti 2010 kl. 11:11

    Härligt att golvet är fixat! Ni har verkligen hunnit med mycket......har man hus finns det alltid nya projekt om man vill!
    Ert hus ger en riktigt fin "infart" till Runnaby!

    SvaraRadera
  2. Härligt att det har löst sig för er med golvet. Din M låter som en flitig herre. Hoppas han inte jobbar allt för mkt.

    SvaraRadera
  3. Hallå där!
    Ja det är verkligen jätteskönt...
    Nu börjar mannen att jobba igen på onsdag så då blir det nog automatiskt lite lugnare på fixandet här hemma:)
    Tack Anna! Vi har nog dock förstört Runnaby som ett anonymt bostadsområde för alltid ;)

    SvaraRadera