tisdag, mars 30, 2010

Snart ettårsjubileum!

Hej!

Ursäkta om ni fått vänta länge på något inlägg här från Runnaby. Ibland går bara tiden så fort.. och jag är föräldraledig... Hur blir det sen, när lillen ska börja på dagis? La förresten på ansökningen om barnomsorg idag. Vi bor lite tokigt, så det finns ingen förskola som är geografiskt rätt, så då får vi istället ett stort urval. Svårt att välja... men som jag förstått det så blir man mest tilldelad en plats. Melvin håller på att få sina första tänder nu, det är därför som jag haft mer fullt upp än vanligt. Han är lite hängig stackarn!

Vad jag vill berätta är att det snart är ett år sedan som jag skrev mina första rader här på bloggen. Kolla här på första inlägget! Lite annorlunda, nu står det ett hus på samma ställe. Vädret var också annorlunda!
Ska försöka ordna någon före och efter bild... alltid skojjigt!

Ha det gott!
Kram

onsdag, mars 24, 2010

Bilderna har kommit!

Bilderna på vår härliga Melvin är klara och uthämtade. De blev verkligen jättefina, vi är mycket nöjda. Jag är redan sugen på att fota Melvin snart igen.. skulle vara roligt när han kan stå och gå :) Han tyckte det var jättekul när vi tog bilderna.. inte så konstigt kanske, allt fokus var ju på honom.

Det var så svårt att välja bara vilka bilder man skulle ha och vilken storlek.. som tur är kan man efterbeställa! Bilden med roboten som håller om honom är en favorit!
Bilderna är tagna av underbara Michelle Fearon på Collage Foto.

Många kramar!

torsdag, mars 18, 2010

Aj aj aj

Vet ni vad som hände mig idag när jag skulle stänga bildörren?
Jag slog igen den, och lyckades träffa min näsa... halva ansiktet fick en jättesmäll och jag började blöda näsblod...
Lyckligtvis gick det över, det gör bara lite ont i huvudet när jag går.

Men hur lyckas man med en sån sak???


Idag rasar snön ner från hustaket. Det dundrar!!!


Ha det så gott och se upp för snön! Ikväll ska jag iväg och simma med bästa Anna, det ska bli mysigt, när vi väl lokaliserat ett öppet badhus i den här stan ;)

Kram!

onsdag, mars 17, 2010

Sovrum

Här kommer lite bilder från sovrummet! Tapeten har kommit upp, det är fina Lisen från Sandberg tapeter. Marcus har fått i uppdrag att bygga oss en sänggavel. Men projekt som är mindre än att renovera ett helt rum är inget som han tycker är så kul ;) Nu finns det ju dessutom så mycket annat att göra som kanske är mer prioriterat.


Nu är gardinen uppe också, det tog bara några månader:). Den satte vi upp helgen som var, tillsammans med de sista handtagen i köket:) Gissa om det är skönt att slippa pilla upp lådorna!!! Till slut så, men det finns mycket kvar på våra lilla "To do" lista!
Jag insåg förresten att det blev lite väl randigt i sovrummet, men det gör inget.. bara en ny anledning till att få köpa någon ny snygg kudde eller nåt ;)
Många kramar!

torsdag, mars 11, 2010

Pippi på krokar


Bild från Bluebox.se

Kolla vilka söta hängare! Finns i lite olika färger, men vitt är ju alltid fint:) Skulle passa fint i badrummet uppe, om det nu inte var så svårt att sätta upp saker där. Klinkersen är stenhård att borra i, så vi får limma upp saker:)
Skulle fungera i Melvins rum också...

Nu sa de på nyheterna att vi haft minusgrader 49 dagar i sträck, det är bara några dagar från rekord. Det är verkligen rekordernas vinter! Toppen för oss svenskar som älskar att prata väder :)

Nu ska Melvin och jag snart ta en promenad till Baby cafét!
Hoppas ni får en trevlig helg!

onsdag, mars 10, 2010

Omvärdering

Jag har inte skrivit på ett tag.. av den enkla anledningen att det inte händer så mycket på hemmafronten... Helgen som var övervägde vi att få något gjort men insåg att vi inte orkade:(

Idag var jag och köpte en badbalja till Melvin på Ikea.




Badkaret vi har är underbart, men lite stort att fylla upp med vatten inför kvällsbadningen varje dag. Jag har stått emot ett inköp tidigare för jag tycker att badbaljan är stor att förvara, men har nu insett fördelarna :)

De hade byggt upp nya visningsrum på det stora möbelvaruhuset och det första vardagsrummet jag gick förbi hade de valt den fina tapeten swan lake, se här, som vi hade hemma och kände på till vardagsrummet. Nu blev det ju ingen tapet alls där, eftersom jag inte kan bestämma mig, men nu blev jag lite sugen på den här igen. De hade vit bröstpanel ca en meter hög och sedan kom tapeten. Den har ju så mycket mönster med det funkade fint.
Hade gärna tagit en bild där på plats men hade bara telefonen med mig och kameran på den suger, verkligen. Är på väg att köpa en ny telefon, en av de viktigaste kriterierna är att kameran ska fungera. men det tar tid, ännu ett val ni vet ;)

Nu drömmer jag om Italien, framför tvprogrammet med samma namn. Vet inte om programmet är så bra, men man får ju härliga italienska vibbar.

Ha det gott!

torsdag, mars 04, 2010

Finbesök x2

Igår var mina kollegor (före detta egentligen men det verkar inte ha gått in i mitt huvud :)) här på liten husvisning och middag. Det var jättemysigt. Kvar lämnade de den här fina orkidén.. visst passar den bra på köksbordet!
Tack snälla ni!
Lite tidigare på dagen hade jag besök av de här två! Det var två till men de ville inte vara med på kort, de gömde sig bakom ett träd. Jag blev lite orolig att de skulle bli sugna på att gnugga sig mot thujahäcken, men kom på att den är begravd under snö... vad är värst egentligen?

Ha det gott!
Kram